Werkwijze

In mijn begeleiding geef ik tijd, ruimte en aandacht aan jou. Aan de hand van de intake gaan we bespreken hoe de begeleiding er uit kan gaan zien. We gaan samen doelen opstellen waar je naartoe wilt werken. Gaande weg kom je erachter of je gebruik wilt gaan maken van bepaalde werkvormen, of dat alleen gesprekken voldoende zijn. Het is jouw proces, waarbij ik aan de zijlijn meeloop. Ik ga uit van jouw mogelijkheden en jouw tempo.

Praktijk
Ik heb mijn praktijk in Schalkhaar. De intake en het vervolg vinden in principe daar plaats. Mocht dit hoe dan ook niet kunnen, dan kom ik gewoon bij je thuis. 
Naast begeleidingsgesprekken, waarbij ik gebruik maak van verschillende methodieken, bied ik creatieve werkvormen, samen wandelen en ontspanningsmassages aan. Hier kan gebruik van gemaakt worden, dit alles gaat in overleg met jou.

Aantal gesprekken
Soms zijn er maar 2 of 3 gesprekken nodig om verder te kunnen, maar meestal zijn het er meer. In principe gaan we na 5 gesprekken kijken waar je staat in jouw proces. Welke doelen zijn behaald en waar wil je nog aan werken? Wanneer blijkt dat je je sterk genoeg voelt om op eigen kracht verder te kunnen, gaan we naar een afronding toe werken.

'Als je de

moed toont

je weg te gaan,

toont de weg

zich aan jou'