Rouwwandeling ‘Op stap na verlies’

Elke eerste vrijdag van de maand organiseer ik wandelingen voor mensen waarvan een dierbare overleden is. Ervaringen delen met lotgenoten wordt als zinvol ervaren, er is herkenning en erkenning. Wandelen in de natuur brengt lichaam en geest in beweging en in balans. Hierdoor komt er meer ruimte voor woorden en gedachten, ook stilte mag er zijn. 

Wandeling met een thema

In elke wandeling is een thema verweven. Dit thema komt terug in het gedicht of verhaal dat tijdens de wandeling voorgedragen wordt. Tevens praten we na afloop met elkaar door over het betreffende thema, dit wordt als positief ervaren. Soms is er een korte stiltewandeling, waarbij we de natuur op ons in laten werken. Bij terugkomst drinken we een kopje koffie/thee bij hotel Gaia (kosten voor eigen rekening).

Informatie
De wandelingen (rustig tempo) zijn op elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 uur tot ongeveer 11.15 uur. Na de koffie, is rond 12.00 uur de afsluiting.
De kosten zijn € 10,00 p.p. (contant). We verzamelen op de parkeerplaats achter hotel Gaia, Schapenzandweg te Diepenveen.

Data van de eerstvolgende wandelingen;
Vrijdag 1 mei ; Vervallen vanwege Corona virus.

Opgeven
Opgeven kan via het contactformulier.
Voor informatie kunt u mij bellen op 06 12174035.

Voel je welkom, Marlène Jansen, rouw- en verliesbegeleider.