'Rouwen is het verweven van verlies in je leven'

Tarieven

Voor verlies- en rouwbegeleiding in mijn praktijk heb je geen verwijzing nodig van de (huis)arts.

Verzekering en vergoedingen
Afhankelijk van de zorgverzekering kun je mogelijk een deel van de begeleiding vergoed krijgen. Op de site van de NFG www.de-nfg.nl kun je zien wat de verzekering bijdraagt in de kosten, dit kan per jaar wijzigen. Rouwbegeleiding valt in je polis onder de alternatieve geneeswijzen. Je kunt voor de zekerheid ook contact opnemen met je verzekering hierover. Kosten die je maakt vallen onder de aanvullende verzekering en komen niet ten laste van je eigen risico.

Mocht je begeleiding nodig hebben om de draad van het werk (beter) op te kunnen pakken, ga dan in overleg met je werkgever hierover. Mogelijk kan je werkgever bijdragen in de kosten hiervan.

Ik ben geregistreerd bij;
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Verlies in Balans is aangesloten bij Beroepsvereniging NFG                            Afbeeldingsresultaat voor logo RBCZ

Tarieven
Kennismakingsgesprek           gratis
Intake                                         € 45
Vervolg consult individueel   € 60 (60 min)
Consult 2 personen                 € 80 (60 min)

Genoemde tarieven zijn gebaseerd op consulten bij mij of bij jou thuis. Voor reiskosten buiten Deventer reken ik  € 0,19/km.
Afspraken kunnen per telefoon/voicemail tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Als dit korter van te voren gebeurt, ben ik genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.